27 Mart 2013 Çarşamba

Japon Style Erkek Modası 2013


Yeni moda olan Japon stili kıyafetler tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça beğenildi. Özellikle erkek modasında bir furya haline gelen Japon stili kıyafetler farklılık ve cool bir görüntü arayanların ilk tercihi oluyor. Japon stili kıyafetlerde özellikle vücuda tam oturan modeller dikkati cekiyor. Japon stili kıyafetlerde en çok tercih edilen erkek kıyafeti olanlar ceketler ve trençkotlar. Çoğunlukla internette online alışveriş sitelerinde bulabileceğiniz bu kıyafetleri satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var.
Japon stili kıyafetlerde özellikle şunu unutmamak gereklidir. Bildiğini üzere Japonlar bize göre yapı olarak daha minyon tipli insanlar ve bu yüzden de kıyafetler de ona göre tasarlanmış. Yani normalde small beden kullanıyorsanız bu durum Japon stili kıyafetler için farklılık gösterebilir. Bu açıdan bir sürprizle karşılaşmamak için satıcıyla irtibata geçmenizde öncesinde fayda var.
Yukarıdaki galeride Japon stili kıyafetlerin en beğenilen türlerini görebilirsiniz. Erkeklerin sıkça tercih ettiği Japon stili kıyafetler üst giysisi olarak ceket ve kazaklar. Ayrıca bunların yanınsa sweatshiart da sık tercih edilenler ve beğenilenler arasında sayılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder