24 Mart 2013 Pazar

2013 Zımbalı Saat Modelleri


2013 bayan giyim ve aksesuar modasının bir numarası olan deri ve zımba hemen hemen her tür kıyafet ve aksesuarda karşımıza çıkıyor ve sıkça da bayanlar tarafından tercih ediliyor. Yeni moda saatlerden olan ve bilekliği andıran zımbalı saatler uzun bir kordona sahip ve kordon üç sıra halinde bileğinize dolanıyor. Zımbalarla bezenmiş ve ince kordona sahip olan bu saatler zımbalı olmalarına rağmen ince kordon ve küçük saat sayesinde çok da kaba bir görüntü vermiyor.
Bildiğiniz üzere zımbalar genel olarak spor ve aşırı kıyafetlerden hoşlanan bayanların tercihi oluyordu. Ancak 2013 modasında gömlekte, cekette, montta, çantada, çizmede, botta, ayakkabıda, bileklikte, tayt ve pantolonlarda zımbayı görmek mümkün.
Zımbalı kıyafetler çok dikkat çekici olmakla birlikte uygun kombin yapılmadığında oldukça rüküş bir görüntüye de ulaşabilirsiniz. Bunun için üzerinizdeki her detayın zımbalı olmasından özellikle kaçınmakta fayda var.
Diğer etken ve dikkat edilmesi gereken unsur ise zımbalı aksesuarlarda abartıya kaçılması. Üzerinizde zımbalı bir bileklik, zımbalı kolye, zımbalı küpe, zımbalı kemer gibi tüm aksesuarlarda kullanacağınız zımba sizi metal fabrikasından çıkmış ve bulduğunu üzerine toplamış gibi gösterebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder