21 Ocak 2015 Çarşamba

Jelly Splash: Yeni Candy Crush olmaya aday

Jelly Splash: Yeni Candy Crush olmaya aday


İster iOS kullanıcısı olalım ister Android, akıllı telefon sahipleri olarak hemen hepimizin mobil oyunlarla vakit geçirmekten hoşlandığımız bir gerçek. Toplu taşıma araçlarında, uykudan hemen önce, arkadaşlarımızı beklerken veya bazen sadece skor yapmak için telefonlarımızdaki oyunların kapısını çalıyoruz. Bazen öyle oyunlar denk geliyor ki, bağımlısı olmamak için irademizle savaş vermek durumunda kalıyoruz, evet, bir çoğumuzun ismini zaten bildiği Candy Crush gibi.
Akıllı telefonlara, tabletlere ve hatta bilgisayarlara sıçrayıp, 7’den 77’ye geniş bir kitle tarafından çok beğenilen ünlü puzzle oyunCandy Crush’un artık yeni bir rakibi var: Jelly Splash
Renk birleştirme türü oyunlardan hoşlanan ve farklılık arayan mobil oyuncular için geliştirilen Jelly Splash, “Jelly” ismi verilen küçük renkli jöle parçalarını, akıllıca hamlelerle birleştirip onları kurtarmaya odaklı, zihin yorma konusunda son derece başarılı olduğunu söyleyebileceğimiz yeni bir oyun. Her yeni seviyede daha da zorlaşan oyun benzerlerinden farklı olarak kullanıcı hamlelerini sınırlamak, dolayısıyla daha çok düşündürmek gibi bir özelliğe sahip. Bu özelliği Jelly Splash’ı üzerinde dakikalar, hatta bazen saatler harcanacak nitelikte bir bağımlılık haline getirebiliyor. Dolayısıyla akıllı telefonunuzun ekranındaki simgesine tıklamadan önce bol bol boş vaktiniz olduğundan emin olmanızı tavsiye ederiz.
Testler sırasında orta seviye ve üstü cihazlar için sorunsuz olarak çalıştığı gözlemlenen oyun, ilgi çekici grafikleri ve kaliteli işitsel yapılandırması ile hem iOS hem de Andrid tabanlı cihazlar için ücretsiz olarakindirilebilir durumda. Elbette takıldığınız veya avantaj elde etmek istediğiniz durumlarda oyun içi satın alma özelliğini kullanarak kendinize iyilik yapma şansına her zaman sahipsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder